language

 

 


Hledáte originální benefity pro své zaměstnance či klienty?


darujte některý z našich produktů

%name%

%text%

x %fb-like%

 

 

 


 

Před aplikací

Před aplikací

1 hodina po aplikaci

1 hodina po aplikaci

3 hodiny po aplikaci

3 hodiny po aplikaci

6 hodin po aplikaci

6 hodin po aplikaci

24 hodin po aplikaci

24 hodin po aplikaci

 

 

Tereza Huříková zvítězila v závodě C1

Předposledním testem před nadcházejícím mistrovstvím světa v rakouském Saalfeldenu byl pro Terezu závod kategorie C1 MTB XC Ostravský chachar. Na start se postavily závodnice ze Slovinska, Ukrajiny, Ruska, Polska, Slovenska a další. O konkurenci nebyla nouze a diváci se mohli těšit na hezký závod.

Od startu se na čele vytvořila tříčlenná skupina. Její tempo společně s Terezou udávala Polka Anna Szafraniec a Slovinka Blaža Klemenčič. Právě Slovinka začala v nájezdu do druhého kola ztrácet a tempo závodu tak nadále udávala Tereza s Polkou Szafraniec.

"Měla jsem dnes dobrý start a od začátku jsem byla schopná jet ve vysokém tempu. Anna po většinu času jezdila na prvním místě a musím se přiznat, že jsem měla často problém jí viset v háku. Byla silná hlavně na dlouhých rovinách po loukách, které mi neseděly a párkrát si zde vytvořila i mírný náskok. Ten jsem pak musela stahovat v technice."

V nájezdu do třetího kola za to Tereza před technikou vzala a pokusila se Anně poodjet. To se jí do puntíku povedlo a z technické kořenité pasáže přijela do technické zóny s náskokem 15 vteřin. Během posledního kola svůj náskok na prvním místě ještě navýšila na konečných 26 vteřin a cílem tak projela vítězně.

"Anna dnes měla navrch fyzicky na dlouhých rovinách. V technice však ztrácela a já jsem toho dokázala využít. Sama jsem byla překvapená, jaký náskok jsem si na kořenech během chvilky vybudovala. Trať jsem skoro neznala. Sice ji mám necelých 50km od domova, ale tréninkově jsem na ní absolvovala jen dva okruhy před samotným závodem. S dnešním vítězstvím jsem spokojená. Závod jsem měla jako zakončení tvrdého tréninkového cyklu směřujícího k nadcházejícímu mistrovství světa. Pár rychlých tréninků mě ještě čeká a dokonce se postavím ještě na jeden start v německém Albstadtu, ale jinak už budu víceméně odpočívat a vše směřovat k závodu MS 8.9."

Kromě závodu v Německu se Tereza objeví také na expozici Haibiku na veletrhu ve Friedrichshafenu, kde bude mít společně se svým teamem autogramiádu. Z Německa se pak přesune do samotného dění mistrovství světa MTB v rakouském Saalfeldenu.

x