language

 

 


Hledáte originální benefity pro své zaměstnance či klienty?


darujte některý z našich produktů

%name%

%text%

x %fb-like%

 

 

 


 

Před aplikací

Před aplikací

1 hodina po aplikaci

1 hodina po aplikaci

3 hodiny po aplikaci

3 hodiny po aplikaci

6 hodin po aplikaci

6 hodin po aplikaci

24 hodin po aplikaci

24 hodin po aplikaci

 

 

Pokřtili jsme EFFFI shape EXCLUSIVE!

Emulze EFFFI shape EXCLUSIVE doplnila řadu oblíbených emulzí EFFFI EXCLUSIVE, která byla vyvinuta na základě mnoha pozitivních zkušeností se základními emulzemi EFFFI pro krásu – EFFFI gold, EFFFI purple a EFFFI shape. Jejich receptury byly zdokonaleny a obohaceny o pečlivě vybrané cenné látky, které podstatně zlepšily jejich vlastnosti a zintenzivnily jejich účinky.

První vlaštovkou této úspěšné exkluzivní řady emulzí byla revoluční noční emulze proti vráskám EFFFI gold EXCLUSIVE, jejíž účinnost byla prokázána klinickou studií realizovanou ve spolupráci se Státním zdravotním ústavem v Praze. Na trh byla uvedena v květnu 2013 a její ambasadorkou se stala herečka Zlata Adamovská. Zanedlouho poté řadu rozšířila denní emulze pro pevnou a pružnou pleť EFFFI purple EXCLUSIVE a nyní ji doplnila zatím poslední nadějná „exkluzivka“ – zmiňovaná intenzivní zpevňující emulze na problematické partie EFFFI shape EXCLUSIVE.

Složení EFFFI shape EXCLUSIVE odpovídá posledním trendům v oblasti výzkumu kosmetických přípravků na pokožku problematických partií s výskytem strií a celulitidy. Zásadní složkou této emulze je zajisté revoluční patentovaná směs aktivních látek REGU®-STRETCH, která chrání strukturu pokožky, má zpevňující účinky a stimuluje syntézu kolagenu, čímž zlepšuje vzhled již vzniklých strií a brání vzniku dalších poškození.
EFFFI shape EXCLUSIVE však obsahuje i mnoho dalších účinných látek, které působí v dokonalé synergii: pupečník asijský, který napomáhá ke zpevnění ochabující pokožky; jerlín japonský, jenž obsahuje rutin prospěšný kožním cévám; révu vinnou, která obsahuje antioxidační a hydratační látky; jírovec maďal, který tonizuje pokožku; jablečník obecný, jenž napomáhá ke zlepšení celkového stavu pokožky; papriku, která má na pokožku prohřívací efekt; kofein, jenž zvyšuje lokální metabolickou aktivitu a odstraňuje odumřelé kožní buňky; panthenol, který pečuje o pokožku, zvláčňuje ji a hydratuje a lecitin, jenž reguluje pH kůže, podporuje její ochrannou vrstvu a zamezuje jejímu vysoušení.

EFFFI shape EXCLUSIVE tedy výrazně zlepšuje stav pokožky problematických partií při výskytu celulitidy, strií a celkově ochablé kůže, tonizuje ji, zjemňuje její povrch, zvyšuje lokální metabolismus a má regenerační účinky. Pravidelnou masáží dolních končetin směrem k srdci se zvýší pružnost a pevnost pokožky a podpoří se také odtok lymfy, což má na stav kůže značný vliv. Emulze navíc vyniká mimořádně rychlým a efektivním vstřebáváním hluboko do pokožky a ihned po aplikaci začíná působit i na spodní vrstvy epidermu, proto lze první účinky pocítit již velmi brzy.

Tváří emulze se stala herečka Eva Čížkovská, která spolu s moderátorem Petrem Vojnarem provázela hosty celým slavnostním večerem u příležitosti křtu této nové exkluzivní emulze. Přítomno bylo mnoho vzácných hostů, mezi nimi například herec Petr Štěpánek a vícenásobný mistr ČR v badmintonu Petr Koukal, kteří se stali kmotry nového produktu.

Pro pozvané byl připraven bohatý program. Svým překrásným zpěvem potěšila hosty členka Státní opery Praha, sopranistka Pavlína Senić. V rámci slavnostního večera proběhla také módní přehlídka šatů z nové kolekce známé módní návrhářky Terezy Sabáčkové a přehlídka luxusního spodního prádla společnosti Sedra.

Důležitým bodem programu byla rovněž dražba fotografie Evy Cížkovské z kolekce reklamní kampaně produktu EFFFI shape EXCLUSIVE (pořízené fotografkou Ivou Haj), šatů z kolekce módní návrhářky Terezy Sabáčkové, luxusního prádla značky PROMISE a voucheru na večeři pro 2 osoby v restauraci Fashion Club. Kdo nechtěl dražit, mohl si v průběhu večera zakoupit alespoň některou z emulzí z řady EFFFI. Celkem bylo dražbou a prodejem emulzí získáno 52.000,- Kč, které byly věnovány Nadaci Charty 77 na Konto Bariéry. Konkrétně bude tento finanční obnos využit k nákupu „handbiku” pro Andreu Brzobohatou, matku malého dítěte, kterou meningokok připravil o obě nohy. Se svým handicapem se pere statečně, naučila se pohybovat i bez vozíku a založila občanské sdružení pro amputáře NO FOOT NO STRESS.

V průběhu večera nechyběl ani slavnostní raut přichystaný restaurací Fashion Club a hosté mohli ochutnat také prvotřídní vína a champagne od exkluzivního dovozce OHMS.

 

x