language

 

 


Hledáte originální benefity pro své zaměstnance či klienty?


darujte některý z našich produktů

%name%

%text%

x %fb-like%

 

 

 


 

Před aplikací

Před aplikací

1 hodina po aplikaci

1 hodina po aplikaci

3 hodiny po aplikaci

3 hodiny po aplikaci

6 hodin po aplikaci

6 hodin po aplikaci

24 hodin po aplikaci

24 hodin po aplikaci

 

 

Petr Koukal bojuje o svůj šestý titul mistra ČR

Badmintonista Petr Koukal zapojí své fanoušky na Facebooku do přípravy na Mistrovství České republiky. Od 19. ledna až do samotného turnaje, který začíná 1. února, budou mít všichni Petrovi fanoušci možnost nahlédnout pod pokličku vrcholového badmintonu. Cílem této neobvyklé akce je přiblížit veřejnosti trénink profesionálního sportovce a zároveň je aktivně vtáhnout do turnajové přípravy. Petr se letos popere o svůj již šestý titul mistra ČR.

„Přišli jsme s nápadem zapojit veřejnost do mé přípravy na vrchol české sezóny. Smyslem celé akce je představit profesionální badmintonový trénink. Chceme s fanoušky aktivně komunikovat. Připravili jsme pro ně několik zábavných anket, kde budou moci zasáhnout do mého tréninku. Chystáme uspořádat malou soutěž o setkání se mnou po skončení Mistrovství a na své si přijdou také milovníci videa,“ popisuje Petr Koukal zajímavé a odvážné plány.

„Jsem připravený odkrýt karty a ukázat lidem, že vrcholový badminton je především spousta potu a velká dřina. Není to jako stát třeba u plotny,“ usmívá se Petr a očividně tak naráží na své nedávné úspěšné vystoupení v pořadu o vaření.

„Velice se na Mistrovství těším a věřím, že titul mistra ČR získám v Mostě zpět. Ostatně je to jedna z mála věcí, kterou můžu udělat pro všechny fanoušky a lidi, co mě podporují,“ dodává Petr a zve diváky na vrchol českého badmintonu.

Chcete-li sledovat a účastnit se Petrova tréninku téměř v přímém přenosu, připojte se k jeho stránce na Facebooku.

Kontaktní osoba:
Petr Koukal
petr@koukal.cz
www.facebook.com/petrkoukalbadminton

Doplňující informace:
Petr Koukal je nejlepším českým badmintonistou, pětinásobným mistrem ČR
a především dvojnásobným účastníkem letních Olympijských her (Peking 2008, Londýn 2012). Na Olympiádě v Londýně byl Českým olympijským výborem za jeho životní příběh navržen vlajkonošem české výpravy při slavnostním zahájení. Petr se nyní připravuje v Praze a jeho trenérem je jedna z ikon evropského badmintonu Nizozemec Dicky Palyama, někdejší 7. hráč světa.
Mistrovství ČR v badmintonu se koná ve dnech 1.-3.2.2013 v Mostě.

x