language

 

 


Hledáte originální benefity pro své zaměstnance či klienty?


darujte některý z našich produktů

%name%

%text%

x %fb-like%

 

 

 


 

Před aplikací

Před aplikací

1 hodina po aplikaci

1 hodina po aplikaci

3 hodiny po aplikaci

3 hodiny po aplikaci

6 hodin po aplikaci

6 hodin po aplikaci

24 hodin po aplikaci

24 hodin po aplikaci

 

 

Novinka CIDETEX

Společnost ALLIVICTUS uvádí na internetový trh unikátní antibakteriální stélky do obuvi CIDETEX®BASIC a CIDETEX®ortho + od stejnojmenného výrobce, dceřinnné společnosti CIDETEX s.r.o., která převzala patenty a tuto technologii a také výrobu od společnosti ECOTON, která se dále bude věnovat pouze výrobě česnekového extraktu Allivictus.

Jedná se o stélky do obuvi z kvalitní ovčí vlny s malým podílem viskózy, s unikátní patentovanou biocidní složkou, která likviduje bakterie, viry, plísně a kvasinky.

Vše doloženo a potvrzeno atesty a certifikáty Státního zdravotního ústavu, jak na biocidní účinnost, tak kožní snášenlivost. Dále certifikace od ITC Zlín, AZL Otrokovice a dalších. Čili vysoký standard provedení a garance kvality, známý původ materiálů a výroba v Čechách, jak je tomu i u ostatních našich produktů.

Stélky uvádíme pro naše klienty na trh ve dvou podobách.

CIDETEX® BASIC pro jakoukoliv velikost obuvi, součástí obalu je šablona pro zastřžení na potřebnou velikost.

CIDETEX® ortho + jsou ortopedicky tvarované. Součástí těchto antibakteriálních stélek je ideálně tvarovaný anatomický skelet s vedením podélné klenby nožní. Jeho součástí je patní miska vybavená odpružujícícm prvkem pro zmírnění nežádoucích jevů působících na patní kost chodidla.

Tyto stélky jsou vyrobeny ve spolupráci s mistry oboru a to originální českou společností pana Michala Pavlase, s využitím letitých zkušeností , zejména při výroběortopedický bot.

koupit v eshopu

x